15 Apr 2008

Seronoknye!

11 Comments

Bismillah.
Assalamu'alaykum!

*Seronoknye ade blog.
*Seronoknye dapat berkongsi.
*Seronoknye dapat luahkan pendapat.
*Seronoknye bace hasil tulisan orang lain.
*Seronoknye dapat menulis.
*Seronoknye dapat menyumbang sesuatu pade batch13.

Uh. Banyaknye keseronokan.Tapi kenape??

*Kenape nak delete?
*Kenape nak buang?
*Kenape nak hapuskan?

Hanye kerane nak selesaikan masalah??
Hanye kerana penat menguruskannye??

Memang kite penat nak uruskan blog. Memang penat nak layan masalah. Memang orang kate macam² tapi sabar dan sabar dan banyak bersabar. Mulut orang siape boleh tutup. Tak perlu sampai nak delete blog batch yang satu²nye tempat [yang senang orang nak bace] warge batch13 boleh meluahkan pandangan/cadangan.

Macam yang ana komen dekat post yang bertajuk, "Nak DeLeTe kE TaK bLoG bATcH 13...??", semue yang membace kene muhasabah diri semule.

And ana harap sangat.. batch13 menjadi batch yang paling menyerlah, yang paling rapat, and yang paling SERONOK!!
And mestilah jugak batch yang TERBAIK dalam sejarah Sekolah Menengah Islam Hidayah!!

*Aim for 9 A's in PMR and straight A's in SPM coz batch thirteen is the BEST!*

Wassalam..

11 suara[²]:

muhammad zulfadhli 15 April 2008 at 21:55

salam.... sper mkn cili .. dia yg skit perut.. btol x???jd pikir2 la sndidri sper yg tulis post nih

Anonymous 16 April 2008 at 18:12

x phm..

Anonymous 17 April 2008 at 18:23

yer saper makan cili dier lah rase PEDAS nye... kalau rase nak delete.. delete jer lah. tak yah nak agak2.. macam orang lain tak reti nak buat blog je.. "ana pun ade perasaan jugak.." sape yang tak de?

Anonymous 17 April 2008 at 18:25

btol tuh..

your senior 17 April 2008 at 21:10

bagusla korang ni..
nak tegur orang tuh sile tegur depan2 ye...
ana tau sume orang ade perasaan, tapi, cubela kalau korang yang buat blog untuk BATCH korang, pastu orang sibuk dok serang2 ape yg korang dah USAHAKAN selama ni, ape yang korang rasa?

adik2 sekalian,
Janganla nak jadikkan perkara kecik boleh jadik sebesar2nye..
Satu batch walaupun memang selalu bergaduh, jangan sampai nak teruk2..
Kalau tak puas hati, cakap terus terang tapi dengan berhikmah.

Ana cadangkan supaya korang buat muhasabah banat2/ banin2 or banin banat and setelkan problem nih sebelum jadi lebih teruk..

Just please, jangan asyik nak serang or kutuk orang tanpa fikir apa usaha yang orang tu dah buat untuk kebaikan korang jugak sebenarnye..

Wassalam..

Anonymous 18 April 2008 at 18:44

ade yg menyokong yg salah...dn ade yg betol..ttapi..ingtla..kite berade di dunie nyata..kite menilai..allah jge menilai..penilaian kite x semestinye betol..

jd..fikir2la..siape yg rse dirinye..bersalah..sama ade dngn rakan2 ataupon dngn guru2..insyaallah..taubat kalian akan diterime..

smoge teguran yg ana beri nih..scare berhikmah..
kalu x..harap dimaafkan..
salam.......

Anonymous 18 April 2008 at 20:22

btol kate anonymous yg last ni..

Anonymous 19 April 2008 at 16:32

ana stuju 101%

Aluguel de Computadores 22 April 2008 at 21:34

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

Anonymous 23 April 2008 at 17:02

bismillahirrahmanirrahim.. insya-Allah, pd pndpt ana, xperlulah delete blog ni, tapi bincang balik & mulakan semula, semoga berjaya!