31 Jan 2010

dewa19.. yahudi lagi!

4 Comments

hah....hari ni, puas ana research pasal pgerakan yahudi ni. penting! jangan la asik nak berfacebook, ym, ms, tagged, n lain2 , dalam keadaan lagho magho sahaja. skurang2 kasi la something.

kali ni ana nak bukak mata korang sume lagi. kalau ajl kat malaysia tu ade rancangan2 yahudi, kat indon pun ade, kumpulan dewa19. kenal? ala.. yang terkenal dgn lagu "laskar cinta" tu.. ha. solonya ahmad dhani. ha, dia lah orang yang ana nak bgtau..!.



ana tak berapa reti nak taip.. so..










minit ke...

1.17 - Posisi tangan yang same mcm Baphomet
1.44 - piramid + all seeing eye
2.00 - lelaki menyerupai perempuan (tanda kiamat ?) dan piramid, juga all seeing eye .
2.53 - 2.57
One World Religion! NWO-One World Goverment-One World Religion
2.59 - 2.34 :Serpent Coil atau dikenali Lagash Vase (Zaman Firaun)


ok last. egt x lagu mulan jamila? yang "makhluk tuhan paling seksi"
ha. lagu tu, dia yang buat lagu tu. pandai dia nak rosakkan anak muda kita.

knal lucky laki(betul?) , tu sume anak2nye. bukan apa, takut mula2 tarik perhatian dgn lagu laki2 x boleh nanges. bila sume dah lekat, baru keluar lagu2 yahudi. macam bapaknya.. moga kita dijauhkan.... ameen.


*kalau ssh2, dga je nasyid. senang.. sedap jugak. ha. gi try maher zain, satu album

ajl.. best kan??

0 Comments

Ada apa pada AJL 24?


Minggu lepas, blog Jejaki Tinggalan Rasul (JTR) mengajak anda memerhati dalam Negara kita sendiri apa yang telah dilakukan oleh si Antichrist berkaitan dengan senibina KLCC. Terdapat pelbagai clue-clue menarik yang sangat memeranjatkan bagi mereka yang asing dalam dunia penuh penipuan ini. Kali ini saya pula ingin mengajak anda, selepas anda gembira dan puas menonton Anugerah Juara Lagu ke 24, mengenai apa yang ada pada malam AJL 24 dengan tema Origami tersebut?
Saya tidak mahu berkata mengenai dosa atau tidak diadakan program seperti itu kerana saya tahu anda lebih arif mengenainya. Apa yang membuatkan jari jemari saya menekan papan kekunci di laptop ini adalah untuk memberitahu dan berkongsi dengan anda illuminati sial ini memang sudah lama wujud di tanah air kita. Cuma sejak-sejak kebelakangan ini, mereka seolah sengaja menampakkan wajah mereka yang ditutupi ‘kain hitam’ itu.

Cadangan: Adalah lebih baik kalau anda boleh tonton kembali AJL 24 di website www.tv3.com.my selepas anda baca apa yang saya dapati dari siaran tv tersebut.

1) Pertama sekali, sila perhatikan gambar dibawah ini;




piramid

Apa persamaan dengan scene yang disnapshot ini?




Adakah ini satu kebetulan?

2) Yang kedua, anda juga mungkin dapat lihat apa persamaan penari-penari ini dengan salah satu dari kerabat-kerabat firaun yang dipercayai oleh mereka mempunyai suatu yang berkuasa?






Mungkin anda tidak hairan kerana sudah terlalu banyak kostum ala-ala bangsawan firaun selalu dipakai dalam acara-acara sebegini. Tapi, mengapa ingin dipertontonkan sangat si firaun yang telah dilaknat ini? Untuk mengetahui jawapannya, anda perlu buka fikiran anda dan fikirkan tentangnya…


3) Yang ketiga, Alyah yang merupakan finalis AJL 24 mengenakan gaun merah ala-ala lady in red.



Ingatkah anda lady in red? Mungkin ada diantara kita yang kurang tahu. Jom kita saksikan video ini.

youtube (The Arrivals. ap 13)




Jadi apa yang dipakai oleh Alyah? Mungkin ada di antara kita kurang senang dengan persamaan ini, terpulang kepada anda. Bagi saya ini merupakan satu rancangan tertutup dan saya juga percaya yang di atas pentas itu juga tidak tahu menahu mengenai semua ini. Kebetulan? saya kata tidak.


Jom kita lihat apa yang seterusnya. Anda mungkin ada yang sudah tahu mengenai the Master Carpet, turut dikenali sebagai Checkered Floor, tetapi bagi yang belum tahu, sila ambil tahu. Ini adalah gambaran jelas mengenainya.



Adakah ia juga ada di AJL 24? Ya, memang ada.



di tali gitar




ketika persembahan Jeffry din
Kenapa dihamparkan juga? Ini juga terdapat di tali pengikat gitar yang dipakai oleh Bunkface dan beberapa orang guitarist yang lain. Cuba lihat gambar di atas.

Dan apa pula ini?



Apa persamaannya?



Ini adalah merupakan logo salah sebuah kumpulan nyanyian di Malaysia. Anda dan saya mungkin sudah sebati dengan nama Search. Terlalu ketara persamaannya. Saya tidak perlu menulis panjang kerana anda telah berfikir dan terfikir apa yang saya akan tulis.

Pembaca sekelian, selalu dikatakan, ini hanya merupakan satu kebetulan sahaja. Tapi benarkah ia sebagai satu kebetulan? Kalau anda teruskan pandangan anda seperti itu, anda mungkin salah seorang mangsa makhluk perosak yahudi. Saya percaya bahawa apa-apa yang terjadi hari ini, bukan lagi kebetulan bahkan ia diatur sebaik mungkin. Untuk apa? bagi memperlihatkan kepada anda bahawa ia suatu kebetulan. Bebaskan minda anda...


*penambahan:


Lihat ditangga turun naik di atas pentas ini. Terdapat susunan cahaya berbentuk piramid. Lihat snapshot di bawah.



ambil yang positif, buang ya
ng negatif

28 Jan 2010

PENGUMUMAN

0 Comments


http://karya-inspirasi.blogspot.com/

24 Jan 2010

Perhatian! [Tempoh berkabung]

0 Comments

Bismillahirrahmanirrahim

Perhatian kepada semua pelajar SMIH,
Antum semua diminta untuk menghormati tempoh hari berkabung bersempena kemangkatan Almarhum Sultan Iskandar ibni Almarhum Sultan Ismail. Sejajar dengan hal tersebut, bermula pada hari Isnin, 25 Januari 2010 sehingga hari Jumaat, 29 Januari 2010, Antum semua dikehendaki untuk :

1) Bagi pelajar banin, antum semua diwajibkan memakai songkok berlilit putih dan baju uniform sekolah seperti biasa.

2) Bagi pelajar banat, antunna semua diwajibkan memakai tudung putih dan berlilit putih di pergelangan tangan, walaupun antunna adalah qiyadah serta membaju uniform sekolah seperti biasa.

-Arahan Pengetua.

Sukan tara akan berlangsung seperti biasa, maka semua pelajar hendaklah memakai t-shirt sukan daripada rumah dan menukar baju uniform sekolah pada rehat pertama. Bukan rehat kedua.

Sekian,
Jazakumullahukhayrankathira.
Majlis Perwakilan Pelajar 2009/2010

23 Jan 2010

badminton

0 Comments


-------------------------------------------------------------------

salam alaik.

perhatian kepada semua yang telah memberikan nama anda kepada Ustaz Omar untuk pemilihan badminton,pemilihan tetap akan diadakan pada esuk. Sila hadirkan diri anda ke YC Sport (dewan badminton) pada jam 8 pagi.

wassalam.

sumber : blog unit sukan smih
-------------------------------------------------------------------

al-fatihah

0 Comments


al-fatihah.
Almarhum Sultan Iskandar ibni Almarhum Sultan Ismail

1932-2010
.semoga roh baginda dicucuri rahmat,
diampunkan dosadosa baginda,
serta dibangkitkan bersama para mujahidin.
ameen.

22 Jan 2010

ameen.

0 Comments


happy birthday.
selamat ulang tahun.
yang ke 16tahun.
kepada saudara
Muhd Khair Bin Mohd Kamil.
semoga anda sentiasa berada di bawah naungan rahmatNYA.
semoge dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki.

ameen
.

*sury late;p

19 Jan 2010

inspirasi.

0 Comments

buat sesiapa yang berminat untuk menyumbang karya hasil terbitan sendiri untuk disiarkan dalam majalah INSPIRASI sekolah; bolehlah menghantarkan karya yang hebat itu kepada Ammar bin Aminuddin bagi BANIN dan Raden Qurratu Aini binti Muhammad Mun'im bagi BANAT. sebarang jenis karya amatlah dialualukan dan diterima; sama ada komik, puisi, seloka dan lainlain. penghantaran karya terbuka melalui pendrive, print out, atau email.



*serlahkan kekreatifan anda!*

18 Jan 2010

azzin:)

0 Comments

azzin addin

-------------------------------------------------------
ingat lagi siapa ni.
rindu?.
jom meng-contactcontact beliau.
yang sudah berpindah ke sekolah lain.
012-7765848
http://peace4unique.blogspot.com/
kita doakan agar beliau sentiasa di bawah naungan
rahmatNYA.
ameen.
semoga azzin terus sukses di dunia dan di akhirat serta
dapat menempuh mehnah dan tribulasi dengan sabar.
semoga beliau terus thabat dijalan da'wah ini.
ameen.

---------------------------------------------------

debatdebat.

0 Comments

Bismillahirrahmanirrahim.

Perhatian kepada pendebat Bahasa Melayu dan Inggeris,
latihan debat akan diadakan pada Isnin (18 Januari 2010) dari jam 4 sehingga jam 6 petang di kelas tingkatan 1.
Sila bawa buku log dan fail masing-masing.
Alumni BM yang akan datang: Abdullah Zubayr Aizaini
Alumni BI: Zatil Hidayah dan Nadiah Farhana



Bagi pendebat Bahasa Arab,
latihan akan diadakan pada hari Jumaat (22 Januari 2010) sehingga Sabtu (23 Januari 2010).
Latihan bermula pada jam 2.30 petang (Jumaat) sehingga 12.30 tengahari (Sabtu).
Anda semua dikehendaki untuk tidur di sekolah.
Surat rasmi akan dikeluarkan.
Alumni BA: Farah Farhana

Harap semua pendebat dapat memberi komitmen yang sebaiknya.
Semoga diganjari Allah, insyaAllah.

3 Jan 2010

betulkan niat.

0 Comments


jumjumjum.
jum semua siap sedia nak sekolah.
sekolah dah nak buka.
jum sume form 4:)
jum sume batchtigabelasian.
jum berusehe lebih keras lepas ni.
jum betulkan ape yang tak betul.
jum pecahkan rekod.
SPM 2011 menanti kite~
jum semua.
tapi sebelum apeape,
jum betulkan niat kita semua ke sekolah.
muhasabah semula diri kita semua.
cuba perbaiki jum.
usaha itu penting.
krn allah melihat usaha kita,bukan hasil kita.
jadi,jum kita berubah.
betulkan persepsi orang lain terhadap batch kita.
jum.
jum lakukan apa yang prioriti.
jum pulang ke sekolah!
form 4 hari selase ok,jangan terlebih semangat datang esuk ye:)

2 Jan 2010

jgn leka!

3 Comments

salam.. dah berhabuk nampaknya blog batch kita ni. memandangkan tiada yang nak post sesuatu, biar saya yang post. sebab saya pon bertanggung jawab untuk mengupdate blog ni. asek2 post dari zul. penat dia. huu.

ok. post ni bukan saya yang taip, fikir, atau reka. tapi seperti kerja biasa saya, saya copy n paste dari blog rakan serangkaian sekolah kita, MUSLEH. dia dari sekolah alamin gombak. sekolah tu kan dah macam adik beradik sekolah kita. mana tak nya, masa team debat SMIH berdebat, sekolah tu lah yang tolong sorakkan!. begitu juga sebaliknya. tapi malang sekali, sekolah mereka kurang aktif dalam aktiviti musleh, seperti kursus kenaikkan pangkat, PERNAS, PRINT saya x tahu.. xrek pun saya tak jumpa.

ok. berbalik kepada tajuk. jauh pulak melencong. bukan apa, blog ni walaupun ramai penulis, tapi kurang post. dah la x banyak post, sunyi pulak tu. bising cuma di Cbox, itu pon bnyk yang mengarut. takpe, batch kita kan unik?!

ok.. bacalah ye..

kita lihat anak2 muda..
melayu berstatus ISLAM
jaguh dalam fesyen..
jaguh dalam bersosial..
jaguh dalam memenuhi keraian dan pesta..
lepas kecewa apa pula?
sedih?...sedih, sedih dan sedih..

UMAT KITA TETAP LEKA!

dari sudut yang lain pula..
penulis melihat sebuah organisasi kecil berjuang..
mewakili umat ISLAM malaysia
selama 2 tahun..bergerak ke sana sini..
menyampaikan kertas kerja kepada badan kerajaan dan NGO
mengingatkan ttg gerakan KRISTIAN..
semakin berani..
melalui gerakan tersusun..
mengambil peluang atas kelekaan umat..
merebut penggunaan kalimah ALLAH dlm urusan agama mereka..
bila berita ini tersebar..

UMAT TETAP LEKA!
KERAJAAN TETAP LEKA!

rujuk semula tajuk..
marah?..
selepas itu?
hasil kelekaan umat...

HERALD (organisasi media cetak kristian) SUDAH BERJAYA MENDAPAT LESEN PENGGUNAAN KALIMAH ALLAH

ada pihak bertanya..
apa yang nak dikecohkan?
apa yang nak direbutkan tentang penggunaan kalimah ini?
kaki penulis terangkat (involuntary movement)
sebuah penyepak hampir mendarat di ubun2 mereka..
barangkali juga tepat di perut, muka dan leher mereka

suatu hari nanti..
anda berjalan-jalan di negara kita..
anda ternampak papan tanda berbunyi
"come to me, i shall give you salvation- jesus son of ALLAH"
anda pelik seketika..
papan itu pula berdiri megah di sebuah katedral yang diberi nama
"baitullah st.xavier"
kitab yang digunakan pula diberi nama AL-KITAB

mahukah kita semua ini berlaku di MALAYSIA?
fenomena ini sedang dalam proses untuk berlaku..
sistem perundangan sudah pun membuka laluan tersebut..

UMAT TETAP LEKA!
bersambung dlm part 2