13 Apr 2008

Nak DeLeTe kE TaK bLoG bATcH 13...??

14 Comments

Assalamualaykum...
Kenapa agaknya tajuk dia " Nak DeLeTe kE TaK bLoG bATcH 13...??"..
Sebabnya ana sekarang tengah fikir nak delete ke tak blog batch 13 nih..sebab ana tahu ramai yang tak suka kat ana... edit gamba tak mintak izin la.. buat video ntah pape.. banyak lagi aa...
so.. kalau nak menghilangkan rasa ketidakpuashati pelajar2 tersebut yang diluahkan dengan "berhikmah" la kononnya dengan cepat dan senang.. delete jer la blog nihkn senang. Contohnya, ada orang bagitau kat ana yang ada banat yang marah dan benci kat ana pasal blog. Dia pun cakap kat ana yang ana kene jaga perasaan orang lain... Perasaan ana macam maner pulak .. nak lempar @ buang kat maner... Ana pun ader perasaan.. .
Ana tahu saper ana .. taklah sebaik orang2 yang menegur ana tuh... memang la kawan ana Khair ada cakap " tak ada manusia yang sempurna".. so, sekarang ana tengah fikir nak delete ker tak blog batch 13 nih...dah lama dah ana sabar dengan pelajar2 yang baik tuh...
okey la ana masih tengah fikir nak delete ker tak blog batch 13 yang banyak meninggalkan kenangan pada ana...
Wassalam...
(p/s: kepada ssper yang rasa blog batch 13 nih tak perlu delete sila hantrkan ape2 nasiht kpd ana sebelum ana membuat tindakan yang diluar jangkaan..antar instant msg ym.jgn antar email )
"ya allah bantulah hambamu ini dalam membuat keputusan yang betul dan tepat"
+++++merintis kegemilangan smih~~ satu suara++++++

14 suara[²]:

Anonymous 13 April 2008 at 07:52

sia2 jek mase orng laen..tebuang bgitu saje..

Anonymous 13 April 2008 at 08:07

ana faham... ana dah rasa macam2 sebab menubuhkan blog batch 11. buat tak tau je. hoho.

-admin blog batch11-

alifah batchsebelas 14 April 2008 at 18:04

hmmh...
rasenye tak payah nak delete blog nih.
kami dulu pun rase betapa sakitnye hati ngan comment2 orang,
suruh hilangkan shoutbox,
suruh delete blog,
tapi endahkan je semua tuh.
yang penting betulkan niat nta balik.
knape nta tubuhkan blog ni?
utk eratkan ukhuwahkan?
batch 13 ade potensi nak jadi batch yang best,
so gunekan dengan sebaik-baikinye kelebihan yang batch 13 ade.
semua batch ade kelebihan dan kelemahannye. ok? jangan sedih. teruskan berpena!
jangan fikir lagi nak delete blog ni.

Anonymous 14 April 2008 at 18:09

biaselah manusia tak puas hati dengan ape yang mereka dah ade.
let us forgive and forget

Anonymous 14 April 2008 at 18:20

biarla orng yg menubuhkn blog nie 'baek'..dn bkn sng mengalah dn pengecut...percaye pde diri sendiri..

+dHiYa+ 15 April 2008 at 19:05

ana tak rase dgn delete blog nih masalah akn selesai.... sbbnye blog nih tak bermasalah.. cumenye sesetengah pembacenye yg bermasalah... spatutnye, warge b13 dan semue yg bce, kne besyukur sebab b13 nih ade tmpt utk meluahkn cdgn dgn lebih sng.. n kte semue pun kne muhasabah semule kesilapan kte..

ana harap b13 nih akn jd batch t'baik dlm sejarah SMIH...

insyaallah..

::MuR.Sh.iDa:: 17 April 2008 at 04:14

ana rse x yah delete a blog nih.. ignore jer org yg ckp2 uh.. mcmla kalau kiter delete blog ni prob boley settle..

Anonymous 17 April 2008 at 18:26

orang yg takot tuh...yg bersalah..

Anonymous 19 April 2008 at 09:32

btol tuh..orng yg berslah akn sentiase takot..

Anonymous 21 April 2008 at 19:01

blog ni hasil kerje ramai, bukan anta sorang je.. so, pkir2kanlah

Anonymous 22 April 2008 at 18:15

btol tuh..buat tema bkn nk bincang..maen buat jek..

sHafeeQ 5 July 2008 at 15:22

alah baru je kena kutuk sukit dah nak delete2..
ape benda ni??
org kata ckit je dah nak menyerah ke??
mn dia kethnn @ daya juang kau sebagai seorg budak hidayah??
baru kena hentam ckit dah nak merajuk??
buat apa peduli dgn kata org lain??
selagi kita buat tu atas niat yg betul n x melanggar bts2 syariat nak takut ape??
jgn jadi lembik tau!!!
baru ckit je kena...........

Anonymous 2 September 2008 at 00:50

salam,
lme da x jenguk blog nih...
da berbeza dr dlu...
tp psl delete blog nih, rsenye x pyh la delete,
da pnt2 buat x kan nk delete...
jgn lyn org yg x sker blog ni,
x taw m'hargai lgsg

Anonymous 29 January 2011 at 23:04

x payah laa,,,,
ana syag blog nehh,,,
ap seyh derang yg x puas hati tu,,
pegi bwat blog sendiri la,,,
nk bising2 plak,,,
so, x payah nk ngade2 nk delete ini blog.