18 Jul 2009

.MUHKAYYAMFORM3.

0 Comments

video

16 Jul 2009

pic kem jaya diri

0 Comments





nk tgk pic kem jaya diri??
sila ke blog kaki kamera~

12 Jul 2009

- hanya cadangan -

0 Comments

Assalamualaikum.
ana di sini hanya nk beri cadangan shj ye.
huhu.






- um.., ini utk design yg xberkolar. tp, kalau nk buat kolar gak. boleh aje dgn design ni. design ana xlar slawa zul
wat gne picnik aje. huhu. um,, warne keseluruhan bj mungkin warna merah membare. juara umah sukan thn ni pon warne merah. huhu. um, lps tu, bwh address batch kite nk ltk logo sekolah pon boleh. um,, shirt die mcm bj celcom
yg warne biru uh. so, bkn shirt biase ar. ade istimewa sikit. tp, kalo nk bj wrne biru , ape2 tulisn yg wrne biru kt situ ley ubah jd warne merah.ok. sampai situ je nk mancapab. fly away~ study3!!!

smbungan psl e-siswa.

0 Comments

11 Jul 2009

.debatdebat.

0 Comments



9 Jul 2009

.designdesign.

1 Comments







design yang burok.burokburok.

.jumjumjum!.

0 Comments



8 Jul 2009

liputan majalah e-siswa ke SMIH

0 Comments

asalamualaikum..
pada arini ana nak citer pasal lawatan e-siswa ke sekola kite ni.. :D


mule2... pade hari semalam.. hari selasa.. mase perhimpunan.. perhimpunan macam biase... citer itu citer ini.. pastu bagi hadiah.. pastu di akhir2.. ustazah cakap pasal asrama.. pastu.. baru kite diberitahu yang sekolah akan dilawatoleh majalah yang kte sume tau..iaitu e-siswa. tapi sedih sekali.. sekolah hanya memilih 2 kelas f4 dan dua kelas form3 untuk bersama mereka (itqan, intisor dan_____ , _____xegt) :D.... petang tuh.. sume bawak kerusi nek ke dewan.. pastu ade yang nak cepat(kot) tinggalkan je kerusi depan pintu.. pastu ustzh wan dengan suare lantang.. hehe... suruh kte tlg susun... kami pon susun... smart.. kan?? lurus je.. hehe

esoknya pagi2... itqan x blaja.. sbb..x de guru yang masuk... spatutnye ade PJ ngan ittifaq.. tapi..klas itqan x buat ... (tapi en.. asl drg bwk baju.. ust kate minggu ni PJ blajo.. hmm)..

pastu.. ade bebudak yang g nek atas.. kol 9.. saza mintk tlg2... pastu ade org bising2.. ape uh?? tgk2.. merka dah sampai!. nek van.. wa~!!.. happy...

ustzh kate pkul skang sume g rehat.. 9.20 nek.. erm.. skrg kol9.10.. rehat 10 minit?? hurm..
pastu ana n afiq g klas intisor.. tgh blajar.. math.. usth seri juli.. panggil ustzh.. ckp... ustazah.. skang ni sume kne rehat.. :D.. ustazah jwb.. hey! mane boleh rehat sekarang.. sebok je. haha.. kami pon kate.. ustazah wan yang kate.. pstu sume kluar rehat..

9.20++ sume naik.. pastu...

tett!! kpd mane2 author smbong cter nih.. nak cpat.. hehe.. :D sori10000

Doakan kami..

0 Comments

bismillah..
baikla..ana sekadar nk mengepost sahaja..

insyaAllah..esk smih akan hantar 24 org pendebat ke pertandingan debat musleh..8 org dr setiap kategori,ba,bm dan bi..diketuai oleh saudara Abdullah Zubayr...pertandingan ini juga disertai pelajar2 luar negara sprti Singapura dan Indonesia..persaingan memang sangat sengit..ditambah pula dgn sekolah2 hebat di malaysia yg menyertainya sprti kolej yayasan saad dan juge maahad hamidiah kalau tak silap..

kami dah berlatih siang mlm..lebih2 lg pendebat bahasa arab yg memang bertungkus-lumus..debat bahasa melayu pun tak kurang juge..debat hingga lewat mlm..dan kami harap agar antum dan seluruh warga smih dpt mendoakan kelancaran perjalanan kami utk pergi dan juge blik dr KL..dan juge doakan kejayaan kami dalam jalan dakwah ini untuk kebaikan sekolah dan juga Islam..seandainya kemenangan itu berpihak kpd kami,maka ianya juga adalah kemenangan bg antum semua..kita semua adalah satu komuniti..so,sekian shj dr ana yg agak skematik di sini..
bdk2 suka mkn mi,
doakanlah kejayaan kami!
haha..sekian..wassalam..

2 Jul 2009

gambar 2 tym mukhayyam yang paleng best

0 Comments


maseh kah korang egt??
nk tgk gmba lg??


http://abgnua.blogspot.com/

blog ust anuar. sblom masuk blog uh.. kasi tabik..
hehe. x abes2.

1 Jul 2009

mukhayyamTingkatanTiga.

0 Comments