10 Aug 2008

Ujian

8 Comments

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum.


Meja dah susun. Kertas soalan dah siap. Folio dah hantar [ye ke?]. Buku dah bukak. Bace? Dah.

Esok Ujian.

Maybe bg sesetengah orang, ujian ni satu dugaan yang maha berat, maybe bg sesetengah orang, rilek je, tapi still, semua org akan lalui UB2 ni.

Ana suke berpendapat yg ujian bulanan ni just nak kejutkan kite, nak sedarkan yg kte belum btul2 mahir subjek2 tertentu. and lepas dpt result, perbaiki utk ps2.

tapi tu pendapat ana.

Maybe ade yg xsedar lagi esok ujian [ehem]. tapi maybe jugak ade yg stress sgt.

Jangan terlalu stress. Tak dapat fokus nak ulangkaji. Ni baru UB, belom lagi PMR.

Be happy, ulangkaji relax2 je..jgn terlalu pakse diri.. Doa' byk2.

Good Luck!

p/s: jgn tlalu asyik sambut birthday!

8 suara[²]:

Anonymous 10 August 2008 at 09:51

Semoge berjaye mencapai target!

s.u.k.a.m.e.r.a 10 August 2008 at 14:02

hmm..bg ssper yg bgon qiam uh..... jgn lupe doakan sesame kiter ok!!! batch 13!!

Anonymous 11 August 2008 at 07:04

eh... knape ade p/s tuh???? erk....

Anonymous 11 August 2008 at 19:13

kte tau anonymous ni sape..hak2x..

Anonymous 11 August 2008 at 21:34

haha..
LOL
L . laugh
O . out
L . loud!
haha..
pekse2..
blur!

Anonymous 12 August 2008 at 19:13

ana thu sper yg jgn smbot bufday sgt uh.. msti dalila attack zaynab

tabledge 13 August 2008 at 17:53

attack..haha..xde ar sgt..

+dHiYa+ 13 August 2008 at 20:51

saper anonymous yang last tuh?? haha... jangan ah mention name orang.. :D [lila~]